Kiitos Lumi loistavasta kommentista! Puhut ihan asiaa, ja olen kanssasi ihan samaa mieltä! Mutta tässä tuleekin se MUTTA- olen leikkinyt ajatuksella, että ottaisin sen yhden siiderin joskus esim. illalla, kun lapset ovat nukkumassa. Ihan ok, ei siinä mitään. MUTTA tunnen suussani sen hyvän, kirpsakan maun- ja arvatkaas mitä- jäisikö se siihen yhteen? Se pikkuinen ihana ja jopa pikainen nousuhumalan poikanen, mikä siitä seuraisi, olisi ah ja voih- aivan herttaista. Entäs sitten? Siitä tulee hyvin äkkiä se lasku, yhdestä meinaan. Ja sitten alkaa ottaa kahta kauheemmin päähän. Aivan; viina olkoon viisasten juoma, minä en laske itse niihin kuuluvani. Ottakoon he yhden saunakaljan jos siihen pystyvät. En tiedä, lasketaanko minut sitten näine ajatuksineni ja tunteineni alkoholistiksi eikä absolutistiksi.En tiedä.

Ajattelin että enää koskaan ei alkoholi määrää elämässäni; mutta sitähän se juuri nyt tekee!! GRR! Olenko ihan umpikujassa, ja teen helposta asiasta vaikean, marmattamalla täällä. En tiedä. Mutta puhutaanhan sitä vähemmänkin tärkeistä asioista tässä maailmassa. Sen tiedän, että jokainen suullinen alkoholia saa minut tuntemaan itseni huonoksi. Kokeilin meinaan uutenavuotena, kun oltiin saatu muksut nukkumaan. Siideriä puoli lasillista.Se ei maistunutkaan ihan niin hyvältä kuin muistin, ja jo se että edessäni oli se lasi, sai minut tuntemaan jotain.. niin, en tiedä.

Tulen tässä lähiaikoina purkamaan jotain yksittäisiä muistoja sieltä lasisesta lapsuudesta. Ja tiedän toki, että meitä on muitakin. Ja liian paljon onkin..