Muistan ainakin kaksi kertaa kun olen sen kossun sinne viemäriin kaatanut. Ja toisella kertaa sain aimo annoksen piiskaa pyllylle. Että kalliit aineet tuhlasin.
Yritin asiasta heille kertoa, kuinka paha olla minulla on, ja kuinka olisi mukavaa jos he olisivat selvinpäin. Kerroin hyvällä, pahalla, huutamalla, itkemällä. Eihän mikään tehonnut, tietenkään. Lapsella kun ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sopeutua tilanteeseen. Minäkin lopulta luovutin ja alistuin. Pakkohan se oli. Mutta se tyydytys silloin, kun näin sen kirkkaan kirouksen menevän viemäriin, oli huikea! Tottakai tiesin siitä kiinni jääväni, ja tiesin etten helpolla selviäisi. Ensin ajattelin että kaadan jokaisen pullon viemäriin minkä kotiin kantavat. En sitten sen piiskauksen jälkeen uskaltanut..

Nyt menee hyvä kampanja telkkarissa: mieti missä seurassa humallut. Ihan totta. Ja hyvät sivut on myös siellä, oliko se nyt www.totuustuleelastensuusta.com tai sinne päin. Kannattaa käydä katsomassa.

Minua ainakin inhottaa laitapuolenkulkijat, känniläiset haisevat ukot, jotka joko makaavat tuolla kaiken kansan töllisteltävänä tai huutelevat joko toisilleen tai vielä pahempaa meille muille, mitä sylki suuhun tuo. Anteeksi nyt vaan, jos heitä pitäisi ymmärtää ja muuta shittiä. Eivät hekään ymmärrä meitä! Eivätkä edes ymmärrä jättää rauhaan..
 Joo-joo, paapominen saa minun puolestani riittää!!! Jos haluavat tulla julkisille paikoille haisemaan, mielestäni pitäisi hielle myös pakkohoitoa antaa! Ja mitä poliisit nykyään muuta joutuvat tekemään kuin kuskaamaan heitä!!? Heistähän on tullut oikein kavereita! Ai että jokaisella on oikeus olla mitä on ja ne ihmisoikeiudet ja plaa plaa?!! Tuntuu että nykyään Ymmärretään ihan liikaa kaikkea, vaikka oikempi tapa olisi mielestäni tuomita ja antaa hoitoa!

Ja entä se, että raskaana olevat ämmät jotka vetävät, eivät joudu hoitoon!? Kuinka monta Fas- lastakin syntyy vuosittain!! Kun maailmassa on monia, jotka eivät saa sitä haluttua lasta, niin sitten toiset vetävät nuppi turvoksissa vauva vatsassa!! Kammottavaa ja erittäin tuomittavaa!!

Hyvää päivän jatkoa!!