..ja pysyy. Minua oli siis kaivattu, jihaa!! Juu, ei ole valitettavasti ollut tarvetta enää purkautua, oliko tuo angsti aiheesta sitten väliaikainen, en tiedä. Mutta elämään on tullut muita harrastuksia, kuin menneisyydessä rämpiminen.

Ja olen sen ajatellut niin, että syyllisyyttä toisten, lähinnä vanhempieni, juomisesta en aio kantaa. En. Sitä on tullut tehtyä jo ihan tarpeksi. Tuhotkoon oman elämänsä, see if I care. Minun lapsillani on selvä äiti, ja pysyy. Nyt ainakin.

Joten syvä ja nöyrä anteeksipyyntöni kaikille jotka ovat odottanet lisää likaisia juttuja. En jaksa. Niitä kyllä riittää, uskokaa pois. Mutta en jaksa ainakaan tällähetkellä niitä tähän vuodattaa.
Kesä on ehkä raikastanut pääni, josta kaikki synkät ajatukset ovat paenneet huis hittolaan. Antaa olla.

Pidän kuitenkin blogini hengissä, kaiken varalta. Mikäli tulee ahdistusta joka kaipaa salaista purkautumistietä. Tai jotain.

Nyt olemme mökillä, ja saunan jälkeen on hyvin maistunut vissy. Ja makkaran kanssa myös. Ei edes ukko ole ostanut kaljaa tänne, yhden joi erään urakan jälkeen. Joten hatunnosto myös hänelle.

Nyt toivon kaikille ihanaa kesää, kukin viettäköön sen parhaaksi katsomallaan tavalla. Mutta säästäkää lapsenne näkemästä teidän mahdollista juomistanne, jookos!!!
Kiitos ja näkemiin  (hetkeksi ainakin)!!!