Hei! Ja kitos huuteluista, Maire ja Piahärdelli!!
Olenyhä hengissä, mutta tämä Absolutismi on tullut siihen pisteeseen, etten ole enää aloitteleva....
Olen absolutisti, hauska tutustua! =)

Jaah, no, maistoin jotain 20v vanhaa viskiä, totesin pahaksi..

Elämässä on nyt raikkaat ja uudet tuulet, en koe suurempaa tarvetta rääpiä sinänsä synkkää menneisyyttäni. Mielessä on käynyt tämän blogin lopettaminen, mutta täytyy tulla teidät ensin hyvästelemään. Kiitos kaunis kaikille kommentaattoreille ja lukijoillle. Sekä tukijoille.

*******

Hieman uudenvuoden jälkeen oli juttua lehdessä, kuinka yksittäisen kaljapullon hintaa täytyy laskea, koska mäyräkoiran osataminen on kannattavampaa kuin yksit. pullon. Samassa jutussa, ellei jopa samassa lauseessa, luki että maitolitran hintaa täytyy nostaa!!! NO SILLÄ LAILLA!!! Juuri näin, ihan oikein päin!! =(
****

Tosin pari viikkoa tämän jälkeen oli juttua siitä kuinka nuorten kännääminen on laskenut. LOISTAVAA!! Nyt sitä huomatan, että voi oikeesti selvänäkin hieman hassutella, laittaa sen virka-naamarin naulakkoon ja vaihde viihteelle, ilman sitä alkholia.

*****

Ei tästä asiasta nyt muuta. Voikaa hyvin, olette kaikki tärkeitä ihmisiä!!! Kukas se nyt lauloi että: "Jokainen ihminen on laulun arvoinen, jokainen elämä on tärkeää...." !!!

Kuulumisiin!!!! Ehkä...