Mieheni ei siis ole absolutisti. Hän on kyllä huomattavasti parantanut tapojaan, enää meiltä ei löydy jääkaapista olutta. Eikä väkeviä kaapista. Joskus hänellä kyllä venähtää pitkäksi, ja silloin nukkuu työhuoneen sohvalla.

 Ja se, että hän juo, ja makaa seuraavan/seuraavat päivät voimattomana sängyn pohjalla, saa minut äärimmäisen kiukkuiseksi. Olen juuri miettinyt että MIKSI? Osakseen ehkä siksi, että tuhlaa vapaapäivän nukkumiseen, kun voisi lasten kanssa puuhastella jotain kivaa. Osakseen varmaan siksi että on meenyt tuhlaamaan rahaa moiseen "turhuuteen". Mutta varmaan myös siksi, että tiedän hänen voivan nauttia siitä illasta, juomisesta ja humaltumisesta ILMAN tunnontuskia, ilman meitä naisia vaivaavaa syyllisyyden tunnetta. Ilman sitä vastuuta. Kuinka se on mahdollista!? Varmaan lapset ovat hänelle ihan yhtä rakkaita ja tärkeitä kuin minullekin. Miten sitten onnistuu noilta miehiltä se "oman ajan ottaminen" ilman sitä vastuun tunnetta??? Tietääkö joku??!!

Onko absolutistit sitten turhan pingottajia, tylsimyksiä ja ilonpilaajia? Minä koen olevani ihan hauska ihminen, vaikken pulloa olekaan kallistanut pitkään aikaan, enkä haluaisikaan.