Ja se menikin yllättävän kivuttomasti! Ennakko-ajatukset olivat kyllä kammottavat, mutta loppujen lopuksi lapset nauttivat isovanhempien seurasta ja he lasten. Toki isäni yritti tyrkyttää miehelleni kaljaa, mutta eipä mennyt tarjous läpi!! Jippii!!
Juuri kun aikaisemmin iltapäivällä äitini tarjosi myös miehelleni kaljaa, sanoin siihen napakasti että ei hän juo! Äitini oli että ahaa... ja mieheni jatkoi rehvastelua, kuinka hyvin vähän sitä on tullut juotua. ( Totta, on hällekin joskus maistunut, meille maistui yhdessä hyvinkin paljon, silloin Ennen Lapsia..) Jotenkin sen jälkeen äitini näytti jopa mielestäni nololta. Hah, ihan oikein!!
Kumpikaan ei ollut humalassa, mutta ihan näkyvästi isäni joi sitä tölkkiään.

Olen alkanut heitä enemmänkin sääliä, kuin mitään muuta. Äitini jää eläkkeelle vuoden lopussa, ja jo ihan kauhistuttaa... Isäni on niin huonossa kunnossa fyysisesti, sydänlääkkeineen ja huonoine jalkoineen, että ihan pelottaa. Mitä siitä tulee, kun heillä ei mitään harrastuksia ole, no, mitä nyt isäni on himolukija, mutta ei muuta.

Mutta lähtiessämme odottelimme linja-autoasemalla autoa, ja siinä oli niitä jotain heidän "tuttaviaan". Eräs setä siinä vanhemmalle tyttärelleni (4v) tokaisi että pitäisi tytölle antaa kaljaa että rentoutuisi  matkan aikana!! Pöyristyttävää!! SIihen tyttöni totesi asiaa hieman mietittyään, että hän ei saa juoda sitä. Hyvä!!! Olin taas ylpeä tytöstä! Mutta oikeasti, kenellä on tuollainen huumorintaju!! Mieheni oli kovinkin  pöllämystynyt moisesta käytöksestä Lasta kohtaan. Minä myös, mutta tiedän nuo sedät, juu-uh..

Hallitus nostaa viina-veroa, hyvä hyvä!! Ja kapakoissa ei saa enää tupakoida sisällä!! Hah hah, onneksi tälläistä ei  ollut silloin kun minä vielä  hummailin nuorempana!! Nyt huomaan olevani vanhentunut  ja ryppyinen, ja  omaavani näitä "kalkkismaisia"  ajatuksia. Kuinka ihmeellistä se elämä onkaan!! Enpä tosiaan olisi itsestäni silloin hurjina vuosina  uskonut, että joskus näin...  No, toivottavasti saan pysymään päätökseni vielä sittenkin, kun lapset ovat hieman vanhempia.

Kaikille Oikein Hyvää ja Rentouttavaa viikonloppua!!
( ennen ajattelin että hauskanpito ilman viinaa on teeskentelyä, nyt ajattelen että mikä-vaan viinan kanssa löträäminen on teeskentelyä )